De Braverun route gaat door de eco-zone van Brandevoort. De 12 km en 6 km route zijn niet hetzelfde! Voor de route aanduiding werken we werken met “niet te missen” aanwijzingen en er zijn geen kruisingen meer van deelnemers op de route. 

6km route

De 6 km route start dit jaar in de ECO-Zone en gaat in de richting van De Brandevoortse Hoeve om vervolgens via de Medevoort weer via het fietspad en het Station Brandevoort en over verschillende water obstakels weer te finishen.

11..12KM route

De 11..12 km route is de 6 km route met een aantal extra lussen waaronder een het geheel off-road stuk richting het Coovelse Bos tot aan de Europaweg.

Obstakels

Er zijn weer veel obstakels gepland. Zodra de obstakels definitief zijn worden deze gecommuniceerd.

Helaas gaat De Braverun ook dit jaar niet door.....
COVID, maar vooral het missen van een geschikte bouwlocatie in Brandevoort heeft ons doen besluiten ook dit jaar het evenement niet te organiseren. De Braverun heeft een lange en intensieve voorbereidingstijd. Door omstandigheden kunnen wij niet de ideale start maken die wij als kleine organisatie nodig hebben om het evenement goed te organiseren. Daarom hebben wij besloten het evenement voor 2021 te annuleren.
X