BRAVERUN HELMOND 9 JULI 2023 

 The Braverun is back! De derde editie vindt plaats op zondag 9 juli. Met een nieuwe route, meer uitdagende obstakels én een nieuwe startlocatie. De Braverun is een spectaculaire obstacle run van 3,5, 7 of 14 km, waarbij je al je kracht, uithoudingsvermogen en behendigheid moet gebruiken om de finish te bereiken. En dat met heel veel fun! Voor jong en oud. 

Tijdens de run word je uitgedaagd door verschillende obstakels, zoals klimwanden, monkeybars, touwnetten en wederom een spectaculaire glijbaan. Maar dat is nog niet alles, want er zijn ook verrassende hindernissen die je creativiteit en doorzettingsvermogen op de proef stellen.

De route start dit jaar op de Automotive Campus en loopt door de Stiphoutse Bossen. Het parcours van 7 kilometer bestaat uit 41 obstakels die je moet overwinnen om uiteindelijk weer terug op de Campus te finishen. Kun je er geen genoeg van krijgen? Ga dan voor de 14 kilometer, leg het parcours twee keer af en verbeter je tijd van je eerste ronde.  

 Samen is nóg leuker 

Meer personen. Meer kracht. Meer fun! Of je nu meedoet met je collega’s, je voetbalteam of je vrienden- of vriendinnengroep. Moedig elkaar aan en stap samen over de finishlijn. Daarnaast belooft het de meest hilarische momenten op te leveren. Inschrijven als team (6 tot 20 personen) is voordeliger. Hoe meer personen, hoe meer korting! 

 Mini-run 

Ook kids kunnen een echte Braverunner worden! De Mini-run van 3,5 km bestaat uit 30 obstakels. Je zwemt, klautert en glibbert samen met je ouders naar de finish waar er een leuke groepsfoto van jullie gemaakt wordt. Kids vanaf 6 jaar, met een zwemdiploma op zak, mogen onder begeleiding meedoen aan de Braverun.  

 Jong of oud. Beginner of gevorderd. Iedereen kan meedoen aan de Braverun. Are you ready to be brave?