De Braverun route is gepland tussen de Automotive Campus en door de Stiphoutse Bossen. De 14 km en 7 km route zijn voor een groot gedeelte hetzelfde. Voor de route aanduiding werken we werken met “niet te missen” aanwijzingen en er zijn geen kruisingen meer van deelnemers op de route. 

3,5 km route Mini-run

De 3,5 km route start dit jaar op de Automotive Campus Helmond en zal om het terrein langs paden, sloten en door de woonwijk achter de campus weer terug leiden om via verschillende obstakels weer te finishen op de Campus. De definitieve route wordt bekend gemaakt na goedkeuring door de gemeente.

7 km route

De 7 km route start dit jaar op de Automotive Campus Helmond en zal om het terrein langs paden, sloten door het Stiphoutse Bos leiden, om vervolgens weer door de woonwijk achter de campus met verschillende obstakels weer te finishen op de Campus.
De definitieve route wordt bekend gemaakt na goedkeuring door de gemeente.

14 km route

De 14 km route zijn twee rondes van 7 km en de route start dit jaar op de Automotive Campus Helmond en zal om het terrein langs paden, sloten door het Stiphoutse Bos leiden, om vervolgens weer door de woonwijk achter de campus met verschillende obstakels weer te finishen op de Campus.
De definitieve route wordt bekend gemaakt na goedkeuring door de gemeente.

Obstakels

Er zijn weer veel obstakels gepland. Zodra de obstakels definitief zijn worden deze gecommuniceerd.