Sponsorpakketten Braverun 2023

The Braverun is back! De derde editie vindt plaats op zondag 9 juli. Met een nieuwe route, meer uitdagende obstakels én een nieuwe startlocatie. De Braverun is een spectaculaire obstacle run van 3,5, 7 of 14 km, waarbij je al je kracht, uithoudingsvermogen en behendigheid moet gebruiken om de finish te bereiken. En dat met heel veel fun! Voor jong en oud. 

Een evenement zonder vrijwilligers en sponsoren organiseren is niet mogelijk! Wil je op een sportieve manier jouw bedrijf verbinden aan het sportiefste evenement van Helmond? Bekijk dan de onderstaande sponsorpakketten welke het beste bij jouw bedrijf past. 

  • Vermelding in alle uitingen; Je gaat mee met diverse uitingen als een van de partners. Je logo komt op de website, facebook, A2 poster, A5 flyer en andere advertenties.
  • Dranghekdoek finishstraat: Jouw logo komt goed zichtbaar voor alle deelnemers en toeschouwers in beeld bij de finish.
  • E-tickets: Omdat wij geloven dat onze sponsoren zelf ook zich van de sportiefste kant moeten laten zien zit in elk sponsor pakket minimaal 2 deelname tickets. Extra tickets zijn uiteraard bij te bestellen!
  • Obstakel: Eén obstakel wordt voorzien van jouw reclame.
  • Vermelding sponsorwand: Alle logo’s van onze sponsoren worden op een grote sponsorwand bij het start & finish gebied gedisplayd.

Hoofdsponsor

We gaan samen een mooi pakket samenstellen die ook volledig aansluit op jullie behoeftes. Samen maken we er een onvergetelijke dag van.

Routesponsor

Geloof jij ook zo in het succes van de Braverun net als wij? Heb jij een bedrijf dat helemaal past bij onze visie? Durf jij je te committeren voor 3 jaar? Dan bieden wij jou de mogelijk om routesponsor te worden. Langs de hele route zal op ongeveer 60 dranghekken jouw logo prijzen naast het onze!

Mega obstakelsponsor

Heb je bij de vorige editie die super toffe glijbaan gezien dicht bij de start & finish zone? Of de apenhang waar de hele dag een groot publiek iedereen stond aan te moedigen? In dit Sponsorpakket heb je de keuze uit een aantal spectaculaire obstakels op een  goed bezochte locatie. Bij het obstakel wordt de naam van jouw bedrijf aangebracht.

 Obstakelsponsor

Je kiest een gave hindernis op een mooie plek. Bij het obstakel wordt je reclame aangebracht en je wordt gezien door een grote groep deelnemen en bezoekers.

Braverunner

Een onwijs gaaf sponsorpakket waarbij je met 2 personen de Braverun gaat ervaren in het Braverun T-shirt! In de finishstraat komen 2 banners van jouw bedrijf te hangen die zorgen voor extra exposure.  

Vriend van de Braverun

Voor 250,- ben jij begunstiger van de Braverun. Als begunstiger draag je het evenement een warm hart toe en om je te bedanken wordt je met logo vermeld op de sponsorwand en krijg je 2 deelname tickets.

Sponsoring in natura
De Braverun is naast financiële bijdragen ook enorm geholpen met het aanbieden van diensten, het ter beschikking stellen van materialen of (grote) kortingen op diverse zaken. Denk jij dat je ons kan helpen . Het afgelopen jaar zijn wij geholpen met; bouwmaterialen, machines voor het maken van obstakels, huur van horeca zaken, inzet van vrijwilligers, verzorgen van de vrijwilligers lunch/diner etc. etc.

Deelnemen met een bedrijven team in combinatie met sponsoring
We kunnen ons zeker voorstellen dat er nooit genoeg kaarten in de sponsor pakketten zitten. Daarom is het ook mogelijk om extra kaarten te bestellen om met het hele bedrijf deel te nemen aan de Braverun.

Interesse in het sponsoren van de Braverun? Vul onderstaand je gegevens in of mail naar mark@braverun.nl