*** Belangrijke informatie voor deelnemers ***

LET OP! Voor zondag 9 juli is er warm weer voorspeld. Hieronder wat tips en info!

  • Drink veel water en begin daar de dag van tevoren alvast mee. Neem ook een bidon met water mee en drink deze onderweg naar de Braverun leeg.
  • Op het parcours vind je op een aantal plaatsen een drinkpost waar gratis water wordt uitgedeeld. Maak hier dankbaar gebruik van. Gebruik het water alsjeblieft alleen om te drinken en niet om jezelf op te frissen.
  • Er is natuurlijke schaduw op het parcours en je gaat een aantal keer door het water heen, dus je lichaamstemperatuur blijft niet oplopen zoals bij een hardloopwedstrijd.
  • We raden je aan om een korte broek en een shirt met korte mouwen te dragen. Draag een pet als je dat fijn vindt en smeer jezelf goed in met waterproof zonnebrandcrème.
  • Onthoud vooral dat de Braverun geen wedstrijd is, dus het maakt niet uit als je het wat rustiger aan doet.

Locatie Automotive Campus, 5708 JZ Helmond 

Datum Zondag 9 juli 2023 

Programma 10:15 – 15:30 Braverunners starts 15:30 – 17:30 uur
AFTERPARTY! Horecaplein is de hele dag geopend. 

Parkeren Als je uit de buurt komt kom je natuurlijk met de fiets of te voet. Kom je van verder, dan is het vanaf  Station Helmond t Hout ongeveer 3 km lopen. Voor automobilisten: Om het start finish terrein is voldoende parkeerplaats op de Automotive Campus. 

Douchen Er zullen geïmproviseerde douchemogelijkheden aanwezig zijn, dus je kan de ergste modder afspoelen. Let op dat de douche mogelijkheid met koud water is. 

Kleding & Omkleden Er zijn twee omkleedruimtes aanwezig. Eén gesloten tent voor mannen en één voor dames. De tenten staan op het gras. Na het omkleden dien je de ruimte weer vrij te maken voor andere deelnemers. Houd de laatste weersverwachting in acht. Neem altijd droge en warme kleding mee om na je run als volwaardig Braverunner mee te feesten op het horecaplein! 

Garderobe Er is een garderobe aanwezig om gesloten tassen achter te laten. Gebruik van de Garderobe kost 1 euro. Graag gepast betalen. Laat waardevolle spullen die je niet nodig hebt thuis! 

Hoe te starten?  Meld je minimaal 45 minuten voor je geplande starttijd aan bij de deelnemers informatie tent. Hier krijg je je Startbewijs uitgereikt in de vorm van een polsbandje. Vervolgens heb je genoeg tijd om je om te kleden en gereed te maken.  We starten om de 10 minuten in drie vakken van maximaal 25 deelnemers per vak. Houdt je aan je startvak waar je bent ingedeeld om te voorkomen dat het te druk wordt op het parcours! Na een energieke warming up, gaan iedere 10 minuten 25 deelnemers van start. 

Huisregels De Braverun kent een aantal huisregels. Lees de huisregels door op  https://braverun.nl/huisregels Je accepteert onze huisregels bij het omdoen van ons polsbandje. Deelnemers die zich niet aan onze huisregels houden kunnen worden uitgesloten van verdere deelname. 

Water kwaliteit Bij een aantal obstakels kan je in aanraking komen met water. De water kwaliteit zal door ons getest worden (door officiële instantie). De organisatie kan obstakels uit de route halen als de waarden de gezondheid in het geding kunnen brengen. 

Afterparty Het wordt mooi weer, en na de laatste starts (rond 15:30 uur) geven wij met onze huis DJ nog een leuk feestje op het horecaplein. Er is voldoende eten en drinken aanwezig! Uiterlijk 18:30 uur sluiten we af. We hopen dat alle deelnemers blijven tot het einde! Heb je jou vraag niet gevonden in deze email? Misschien vind je dan een antwoord op jou vraag op onze website:  https://www.braverun.nl/faq 

Tot zondag 9 juli !!