*** Belangrijke informatie voor deelnemers ***

Locatie
Automotive Campus, 5708 JZ Helmond

Datum
Zondag 9 juli 2023

Programma
10:15 – 15:30 Braverunners starts
15:30 – 17:30 uur AFTERPARTY!
Horecaplein is de hele dag geopend.

Parkeren
Als je uit de buurt komt kom je natuurlijk met de fiets of te voet. Kom je van verder, dan is het vanaf Station Helmond t Hout ongeveer 3 km lopen. Voor automobilisten: Om het start finish terrein is voldoende parkeerplaats op de Automotive Campus.

Douchen
Er zullen geïmproviseerde douchemogelijkheden aanwezig zijn, dus je kan de ergste modder afspoelen. Let op dat de douche mogelijkheid koud water is.

Kleding & Omkleden
Er zijn twee omkleedruimtes aanwezig. Eén gesloten tent voor mannen en één voor dames. De tenten staan op het gras. Na het omkleden dien je de ruimte weer vrij te maken voor andere deelnemers.
Houd de laatste weersverwachting in acht. Neem altijd droge en warme kleding mee om na je run als volwaardig Braverunner mee te feesten op het horecaplein!

Garderobe
Er is een garderobe aanwezig om gesloten tassen achter te laten. Gebruik van de Garderobe kost 1 euro. Graag gepast betalen. Laat waardevolle spullen die je niet nodig hebt thuis!

Hoe te starten?
Meld je minimaal 45 minuten voor je geplande starttijd aan bij de deelnemers informatie tent. Hier krijg je je Startbewijs uitgereikt in de vorm van een polsbandje. Vervolgens heb je genoeg tijd om je om te kleden en gereed te maken.
We starten om de 10 minuten in drie vakken van maximaal 25 deelnemers per vak. Houdt je aan je startvak waar je bent ingedeeld om te voorkomen dat het te druk wordt op het parcours!
Na een energieke warming up, gaan iedere 10 minuten 25 deelnemers van start.

Huisregels
De Braverun kent een aantal huisregels. Lees de huisregels door op https://braverun.nl/huisregels
Je accepteert onze huisregels bij het omdoen van ons polsbandje. Deelnemers die zich niet aan onze huisregels houden kunnen worden uitgesloten van verdere deelname.

Water kwaliteit
Bij een aantal obstakels kan je in aanraking komen met water. De water kwaliteit zal door ons getest worden (door officiële instantie). De organisatie kan obstakels uit de route halen als de waarden de gezondheid in het geding kunnen brengen.

Afterparty
Het wordt mooi weer, en na de laatste starts (rond 15:30 uur) geven wij met onze huis DJ nog een leuk feestje op het horecaplein. Er is voldoende eten en drinken aanwezig! Uiterlijk 18:30 uur sluiten we af. We hopen dat alle deelnemers blijven tot het einde!

Heb je jou vraag niet gevonden in deze email? Misschien vind je dan een antwoord op jou vraag op onze website: https://www.braverun.nl/faq

Tot zondag 9 juli !!