Beste Braverunners,

Vorig jaar hebben we moeten annuleren door Covid. Dit jaar zou De Braverun mogelijk zijn geweest, waar het niet dat wij door de gemeente Helmond zijn gevraagd onze bouwlocatie aan de Diepenbroek te verlaten en plaats te maken voor nieuwbouw. We hebben te vergeefs naar een nieuwe locatie gezocht, maar niet gevonden.
Voor de organisatie van het evenement zijn hebben we een stukje grond nodig (minimaal 400m2 ) in de directe omgeving van Brandevoort, waar we met een klein team 2 tot drie avonden per week in de maanden mei..september, de obstakels kunnen bouwen en opslaan. Kan je ons helpen? stuur ons dan een mailtje!

Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben dan kun je ons bereiken via info@braverun.nl.
Namens de organisatie van de Braverun: bedankt voor jullie begrip, blijf gezond en graag tot volgend jaar!

Sportieve groet,

Ingrid, Chaib, Peter, Ronnie, Remco, Mark, en alle vrijwilligers.

Helaas gaat De Braverun ook dit jaar niet door.....
COVID, maar vooral het missen van een geschikte bouwlocatie in Brandevoort heeft ons doen besluiten ook dit jaar het evenement niet te organiseren. De Braverun heeft een lange en intensieve voorbereidingstijd. Door omstandigheden kunnen wij niet de ideale start maken die wij als kleine organisatie nodig hebben om het evenement goed te organiseren. Daarom hebben wij besloten het evenement voor 2021 te annuleren.
X